Henk ten Horn

Als organisatie psycholoog en senior manager heb ik een lange ervaring met organisatievraagstukken binnen grote en middelgrote organisaties. Op het raakvlak van structuur en cultuur help ik teams, managers en professionals zich verder te ontwikkelen.

Ik heb gewerkt voor een breed scala van bedrijven zowel in de profit als not for profit sector. Dit zijn toonaangevende Nederlandse en internationale ondernemingen uit verschillende sectoren zoals FMCG, banken/verzekeraars, infrastructuur, zorgsector en universiteiten. Voorbeelden zijn Cargill, Heineken, Unilever, ASML, Friesland-Campina, HEMA, Bavaria, SHV, Accor, ABN-AMRO, ING, Aegon, Rabobank, NS, ProRail, TenneT, Gasunie, CSM, Cosun, Yamaha, Fuji Film, TNO, UMC Utrecht, OLVG en de Nederlandse Universiteiten.

Binnen Aegon was ik verantwoordelijk voor training, ontwikkeling en MD. Voor de klanten van Korn Ferry/Hay Group heb ik complexe veranderingstrajecten begeleid, topteams geholpen bij het realiseren van doelen, MD op de kaart gezet en individuele (top)managers gecoacht. Ik heb sociale – en organisatiepsychologie gestudeerd aan de universiteiten van Groningen en Amsterdam en vervolgopleidingen gedaan aan Nyenrode, INSEAD, SIOO en Harvard.

Yvonne Teubner

Ik ben moeder van 3 volwassen zonen, energetisch therapeut en docent Rāja Yoga.

Ik heb gewerkt in de gezondheidszorg. Bezieling & healing heb ik opgedaan aan het Autism Treatment Center of Amerika waar ik ben getraind in het Son-Rise® Programma voor autisme, van waaruit ik me heb verdiept in de onderliggende oorzaken van verstoringen in de ontwikkeling.
Na de Rāja Yoga Docentenopleiding ben ik opgeleid in Esoteric Healing (INEH), Regressie en Reïncarnatie Therapie, Systemisch werk en Rouw en Verlies. Sinds 2005 geef ik les bij Samyama Rāja Yoga. Respect en een diep geloof in ieders unieke potentie vormen de kern van mijn begeleiding.
Samen groeien in wijsheid en waarheid. Het pad in yoga nodigt me uit om te leven onder leiding van de ziel en te werken vanuit mijn hart.

Ik ben werkzaam in Energetische Praktijk Horus, waar ik behandelingen aanbied in Energy Healing en energetische coaching en mensen begeleid in hun ontwikkeling naar hun eigen innerlijke kracht en potentie.

Marilyn Verkleij

Leren begrijpen en werkelijk ervaren wat leven is, is een rode draad in mijn leven. Ik heb me als gepromoveerd cel- en medisch bioloog verdiept in de biologie van de mens. Als wetenschapper en universitair docent binnen de universiteit en in het bedrijfsleven heb ik geleerd om met een onderzoekende blik naar het leven te kijken. Deze onderzoekende blik meer en meer naar binnen richten, was de volgende stap in mijn leven. In 1994 kwam ik als student in contact met Yoga. Gedurende vijf jaar heb ik de Raja Yogaopleiding gevolgd van het Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland en in India bij Swami Veda Bharati, de leerling was van Swami Rama. Daarna ben trainer geworden bij Heartfulness Raja Yoga Meditatie.

Als wetenschapper en later als yogadocent, coach en Heartfulness meditatietrainer heb ik in binnen- en buitenland lesgegeven en vele yoga en meditatie workshops gevolgd en aangeboden. Het is mijn missie om de meerwaarde van de integratie van de westerse wetenschappelijke benadering met de wijsheid vanuit het oosten (Yoga, Meditatie en Ayurveda) uit te dragen en mensen dit te laten ervaren. Met ook een stevige basis in alle hoofdstromingen van de westerse psychologie als coach en in de oosterse filosofie, begeleid ik mensen op een pad van zelfontwikkeling en groei binnen mijn school YogaVeda.