Als je grote verantwoordelijkheden draagt, als je omgeving uitermate uitdagend is en nogal complex in elkaar zit dan kan ik middels executive coaching helpen je weg te vinden en je pad te banen. Langs alle valkuilen en obstakels heen. Het gaat niet alleen om jezelf, het gaat vooral om de organisatie of het team waar je verantwoordelijk voor bent. Dat gaat vaak over invloed; hoe krijg je de organisatie, het bestuur, de or, je collega’s en eigen mensen mee? Soms moet een verstarde organisatie weer in beweging komen, soms gaat het te snel en wordt er veel energie verspild. Meestal moeten er lastige -strategische- keuzes gemaakt worden. En hoe weet je hoe dat uit gaat pakken?

Het kan echter ook met name om jezelf gaan. Een volgende loopbaanstap. Of in de bestaande situatie het helemaal anders willen doen. Of gewoon weer nieuwe energie opdoen en met een frisse blik de wereld en jezelf bezien.

Daar kan ik bij helpen. Drie gesprekken zijn meestal genoeg voor een nieuw perspectief. Als er echt iets moet veranderen, natuurlijk ook bij jezelf, kan ik een traject met je uitzetten.

Doorgaans gaat dat niet vanzelf. En het resultaat kan anders uitpakken dan vooraf gewenst. Maar beter wordt het altijd. En vooral ook veel leuker!